36 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

Glazen terrasoverkappingen voor ultiem buitengeluk

Jouw tuin omtoveren tot een paradijs? Met een glazen terrasoverkapping kun je deze droom werkelijkheid maken. Met een glazen terrasoverkapping kun jij optimaal van het buitenleven genieten. Want weer of geen weer, met een terrasoverkapping van glas zit jij hoe dan ook goed. Het glazen dak biedt namelijk beschutting tegen regen, wind en felle zon. Niet alleen creëer je met een glazen terrasoverkapping een heerlijke plek om van de gezonde buitenlucht te genieten, ook kan zo’n overkapping jouw tuin een enorme boost geven. Je kunt hier namelijk een zeer sfeervolle plek van maken, waardoor jouw tuin er direct gezelliger uitziet. Fonteyn biedt een ruim assortiment aan glazen terrasoverkappingen. Laat je inspireren door het online assortiment of kom langs bij Europa’s grootste outdoor showroom om de overkappingen met glas in het echt te bewonderen.

Waarom een glazen terrasoverkapping?

Met een terrasoverkapping van glas kun je ook als het wat frisser is buiten nog heerlijk van het buitenleven genieten. De lange zomeravonden of in het najaar als de temperatuur daalt: een glazen terrasoverkapping is dé oplossing om lekker veel tijd door te brengen in eigen tuin. Maar dat is niet het enige voordeel, want ook geeft een overkapping met glas een mooie, luxe uitstraling aan jouw tuin. Het zorgt voor een fantastische lichtinval en heeft daarnaast maar weinig onderhoud nodig. Een glazen overkapping kan het buitenleven voor jou mooier, langer én gezelliger maken!

De voordelen van een overkapping van glas op een rij

Waarom een glazen overkapping van Fonteyn?

Bij Fonteyn werken we met duurzame materialen en maken we gebruik van de laatste technieken om producten van een zo hoog mogelijke kwaliteit te kunnen aanbieden. We bieden een uitstekende service en leveren altijd advies op maat. Voor al je vragen over een glazen terrasoverkapping kun je dus bij ons terecht. Bij Fonteyn hebben we een ruim assortiment aan glazen terrasoverkappingen. Je kunt hier online inspiratie opdoen, maar het is ook mogelijk om een bezoekje te brengen aan onze grote outdoor showroom van ruim 35000m2 in Uddel.