72 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

Aluminium terrasoverkappingen: ruime keuze

Met een aluminium terrasoverkapping heb je het hele jaar plezier van je tuin, of de zon nu schijnt of de regen met bakken uit de hemel valt. Het aluminium is bedekt met een poedercoating ter bescherming van het materiaal. Deze coating is er in verschillende kleuren, waardoor elke aluminium terrasoverkapping zijn eigen uitstraling heeft. Ga voor een heel licht model in een witte of beige tint, of kies juist een donkere overkapping in bijvoorbeeld antraciet. Door de diverse kleuren en stijlen in het assortiment van Fonteyn vind je altijd een terrasoverkapping van aluminium die precies past bij de uitstraling van je woning en buitenruimte.

Aluminium terrasoverkapping kwaliteit

Fonteyn werkt met duurzame materialen en de nieuwste technieken. Het aluminium van de terrasoverkappingen is elektrolytisch afgewerkt met een poedercoating, zodat ze jarenlang mooi blijven. Heb je dus eenmaal een van de stijlvolle overkappingen uitgekozen, dan kun je eindeloos genieten van kopjes koffie en lange avonden met vrienden in je eigen tuin. Of wat dacht je van een winterse barbecue? Weer of geen weer, met een overkapping heb je alle seizoenen plezier van je buitenruimte!

Terrasoverkapping aluminium dak

Er zijn verschillende soorten daken mogelijk bij een aluminium terrasoverkapping. Zo is er de keuze voor overkappingen met dakplaten. Hierbij worden heldere of matte platen gebruikt. Heldere platen zorgen voor een maximale lichtdoorlating, terwijl matte platen direct zonlicht juist filteren. Hierdoor wordt de scherpste warmte van de zon weggenomen. Het daglicht wordt wel doorgelaten, waardoor je een mooie lichtinval houdt. Een andere dakkeuze is die voor een terrasoverkapping met lamellen. Hiermee creëer je zelf de ideale lichtinval. De handmatig verstelbare lamellen zet je open voor maximaal licht. Regent het? Dan sluit je de lamellen en houd je de ruimte onder de overkapping droog. Voor een overkapping die aan de woning komt, kies je een model met twee staanders. Wil je hem op een andere plek in je tuin plaatsen? Dan is een terrasoverkapping met vier staanders de beste optie.

Terrasoverkapping aluminium aanschaffen

Bestel je aluminium terrasoverkapping meteen online! Wij bezorgen hem dan zo snel mogelijk bij je thuis. Liever eerst in het echt zien? Bezoek dan Fonteyns showroom, de grootste tuinmeubelen showroom van Europa. Bekijk alle terrasoverkappingen met eigen ogen en ervaar zo zelf welke overkapping een verrijking gaat zijn van jouw buitenruimte. Zie je jezelf al zitten met een glas wijn en een boek? De adviseurs voorzien je graag van deskundig advies en geven antwoord op al je vragen.