Dit is waarom je vandaag nog een tuinhuis wilt!

Dit is waarom je vandaag nog een tuinhuis wilt!

Een tuinhuis is al lang niet meer een plek waar je alleen je tuingereedschap in opbergt (en al die andere dingen die je niet in je huis wil). Het kan veel meer zijn dan dat! Combineer het met een overdekte loungeplek, maak er je praktijk aan huis, je tweede woonkamer of juist een mini hokje dat perfect past in een klein tuintje. Ben je klaar voor al onze ideeën?

Tuinhuisje met overkapping = dubbel plezier

Wil je opbergruimte én een loungeplek? Groot gelijk, wij houden ook niet van kiezen. Bovendien kan dit makkelijk samen door een tuinhuis met overkapping neer te zetten, zoals bijvoorbeeld blokhut Elseline. Zo heb je plaats om je spullen op te slaan, maar daar aan vast heb je een heerlijke overdekte plek waar je bijvoorbeeld je buitenkeuken neer kan zetten. We weten allemaal: in Nederland is een afdak voor je buitenkeuken uiteraard geen overbodige luxe.

Loungen bij of in je tuinhuis

Je kunt ook een lekkere loungeset neerzetten onder je overkapping. Haal daar een terrasverwarmer bij, dan zit jij helemaal goed, ook als het voorjaarszonnetje nog even op zich laat wachten. Liever ín je tuinhuis zitten in plaats van ernaast? Dat kan ook geregeld worden. Er zijn prima geïsoleerde tuinhuisjes en blokhutten die bijna als een tweede huiskamer aanvoelen.

Flexwerken in de tuin of praktijkruimte in de buitenlucht

Of heb jij stiekem een lang gekoesterde wens om van je hobby je werk te maken? Coachingspraktijk? Massagestudio? Hondentrimsalon? Je eigen tuinkantoor of praktijkruimte in je tuin is een ideale eerste stap naar het verwezenlijken van die droom. Lekker laagdrempelig, maar wel professioneel en dicht bij huis. Je hoeft er geen kamer in je huis voor op te offeren, je creëert gewoon een tuinkantoor. Met funderingsbalken en een blokhutvloer staat deze ruimte als een huis!

Mini-tuinhuis voor de mini tuin

Heb je juist niet zo veel ruimte in je tuin, maar wil je toch even wat spullen weg kunnen zetten? Er zijn al tuinhuisjes vanaf 1,5 meter breed. Dus ook als je in een grote stad woont met een tuintje van postzegelformaat, zijn daar perfecte huisjes voor te vinden. Kun je de juiste maat niet vinden? Veel huisjes kunnen wij aanpassen aan jouw (maat)wensen.

Personaliseer je tuinhuis: hout, metaal of kunststof

Ook wat betreft materiaal is er keuze zat. Ben je niet zo’n fan van de klassieke houten tuinhuisjes-look? Geen probleem. Kies met een metalen tuinhuisje voor een strakke, moderne uitstraling. Of ga voor een kunststof tuinhuisje dat vaak eenvoudig en snel in elkaar te zetten is en bovendien goed is voor het budget. Kies voor een lekker opvallend rood dak, voor die persoonlijke touch.  

Ja, overtuigd? Kom je tuinhuis uitzoeken!

Bij Fonteyn vind je een compleet dorp aan tuinhuizen, dus aan inspiratie geen gebrek. Kom voor advies, inspiratie of een tuinhuis op maat naar onze showroom.





Fonteyn TV