Waar vier jij dit jaar kerst? Juist, onder de veranda!

Waar vier jij dit jaar kerst? Juist, onder de veranda!

Nu de restaurants gesloten zijn, zijn we extra genoodzaakt het thuis gezellig te maken met kerst en is er meer behoefte iets speciaals te doen! Naast de sfeervolle versiering in huis kun je het buiten ook extra gezellig maken, zodat je ook in de tuin kunt vertoeven met je gezin en familie. Versier je veranda en maak een warme kerst tuin om de feestdagen van 2020 onvergetelijk te maken!

Verlicht- en verwarm je veranda

Denk je aan gezelligheid en kerst, dan denk je aan lampjes! Een veranda is de perfecte plek om op te leuken met deze lichtjes. Kerstverlichting in de veranda zorgt voor een warm gevoel, maar het moet er dan ook wel echt warm zijn. Dit doe je door een mooie terrasverwarmer als een haard neer te zetten of heater op te hangen. Dit maakt dat je de hele avond aangenaam kunt genieten in de buitenlucht. Maak het er magisch en verras je familie in jouw gezellige veranda!   

Kerstversiering in de veranda

Je denkt misschien dat een kerstboom met ballen, en grote krans of een kerststal alleen geschikt is voor binnen. Maar al deze kerstversiering is ook uitermate passend voor je kerst tuin! Versier je veranda en maak van deze ruimte een extra warme en sfeervolle leefomgeving deze kerst. Hier kun je ook een kerstdiner organiseren, met een mooi versierde kersttafel, een glaasje glühwein, kaarslicht en klaar ben je! Benieuwd hoe je een buitenbarbecue laat slagen? Wij schreven er een blog over.

Maak één geheel van jouw kerst tuin

Het is wel zo leuk om de versiering en de sfeer die je aan hebt gebracht onder de veranda door te trekken in de rest van je tuin. Plaats mogelijk een verlicht hert in de tuin, versier je schuur met lichtjes of zet een kerstboom neer. Heb je nog lege bloempotten staan? Zet hier een grote kerstbal-, mooie kerststukken of kerstgroen in. Hoe je het versiert is helemaal aan jou en dit doe je uiteraard geheel naar eigen smaak! Vind jij dat ‘less more’ is? Hang dan lampjes op overal in de tuin. Met alleen al een aantal strengen lichtjes is het mogelijk een geheel te creëren tussen je tuin en veranda. 

Veranda kopen bij Fonteyn

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je graag een veranda laten aanbouwen? Bij Fonteyn vindt je ze in talloze soorten. Ze zijn verkrijgbaar in verscheidene materialen, waardoor je er altijd één vindt die bij je past. 



Fonteyn TV