Hoe kies je de perfecte tuinset voor jouw tuin?

Hoe kies je de perfecte tuinset voor jouw tuin?

Deze voorjaarsmaanden trekken wij weer in grote getalen onze tuin in. Zodra het zonnetje doorbreekt maken we maar wat graag gebruik van onze tuinen, balkons of dakterrassen. Maar als jouw terras eenmaal in de zon ligt, wil je natuurlijk wel plaatsnemen op een comfortabele stoel en aan een mooie tafel. Mocht je nu gaan zitten op je stoel en denken: goh, dit kan beter. Dan laten wij je in deze blog zien wat de zeer comfortabele en ook nog eens heel mooie alternatieven zijn!

Grote tafels is met veel mensen groots genieten

Zit je graag met veel mensen om de tafel? Dan hebben wij prachtige tuinsets voor jou, die grote gezamenlijke zomerse diners faciliteren. Tuinset Nantes van het merk SUNS geeft robuust comfort van hoogwaardig gerecycled teakhout. Standaard zitten er vier eveneens robuuste krukken bij, maar rond deze tafel van 3,20 meter lang kun je met gemak tien mensen kwijt. Ga je voor een echte design tuinset? Tuinset Twisk van Borek is een ontwerp van bekende vormgever Bertrand Beerbaum. Ook hij heeft een heerlijke lange tafel ontworpen, ideaal voor groots tafelen in stijl. 

Originele eyecatchers onder de tuinsets

De Peacock lounge-dining set van Artie is zoals de naam als doet vermoeden ideaal om een hapje op de eten en dan lekker lang op na te tafelen. Het gevlochten materiaal heeft een speelse, rotan-achtige tropische uitstraling en het speelse karakter wordt onderstreept doordat de stoelen ook nog eens draaien. Kortom, lekker lang blijven zitten en je draait gemakkelijk met de zon mee! Of wat dacht je van een driehoekige tafel? Door zijn opvallende vorm is dit meteen een eyecatcher in je tuin, aangevuld met stoelen van eveneens opvallend en duurzaam buitentouw.

Bistrosetjes voor op het balkon

Niet iedereen geniet van de luxe van een grote tuin, maar ook als je minder ruimte tot je beschikking hebt kun je een mooie tuinset neerzetten. Heb je bijvoorbeeld een fijn balkon of dakterras? Dan vind je bij Fonteyn leuke bistrosetjes die ideaal zijn voor deze plekken. Bistroset Orlando, van het Fonteyn huismerk, is zo’n leuke set! Om lekker aan te tafelen met zijn tweeën. Beschikbaar in een lekker frisse kleurcombinatie van wit en olijfgroen. Ben jij meer van een romantische stijl? Dan misstaat bistroset Bellini van 4 Seasons Outdoor niet op jouw terras.

Ridders van de ronde tafel

Een ronde tafel is enorm gezellig, je kunt met iedereen lekker praten en het verhoogd het gevoel van saamhorigheid. Ga je voor modern en minimalistisch? Een Scandinavische tuinset in RVS en een mooi teakhouten tafelblad voldoet aan beiden. Tuinset Avila Pebble van 4 Seasons Outdoor heeft ook een fijne ronde tuintafel en is de ideale combi tussen een moderne en natuurlijke uitstraling en is bovendien in verschillende maten beschikbaar.

De tuinsets in het echt zien? Even voelen of die stoel net zo lekker zit als dat hij er uit ziet? Alle producten vind je in onze showroom. Kom ze bekijken en maak er een leuk voorjaarsuitje van!  



Fonteyn TV